Järjestäjä
Kilpailun järjestää Rakentaja.fi/Schibsted Suomi Oy (tässä tekstissä myöhemmin Järjestäjä).

Kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua 1.4. – 17.4.2022 robottiruohonleikkuritesti.fi-sivustolla. Voittaja valitaan 20.4.2022.

Osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua robottiruohonleikkuritesti.fi-sivustolla yläbannerissa, jossa kysymme robottiruohonleikkurin nimeä sekä osallistujan sähköpostiosoitetta.

Osallistumiskelpoisuus
Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät, kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät ja edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.

Palkinnot ja voitosta ilmoittaminen
Palkintona on vapaavalintainen Bosch puutarhatyökalu arvoltaan max 500€. Voiton lunastus tapahtuu voittajan ja Boschin sopimalla tavalla joko postitse Suomeen tai jostain Bosch jälleenmyyjän liikkeestä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista arvonnan voittajien nimet Rakentaja.fi-sivustolla sekä robottiruohonleikkuritesti-sivustolla ja somessa. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta 10 päivän kuluessa arvonnan jälkeen, arvotaan uusi voittaja. Voittajan henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan. Järjestäjä pidättää oikeuden valita uusi voittaja, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee.

Arpajaisvero
Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Henkilötiedot
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.